Ülkemizde adını son zamanlarda sıklıkla duyuran ve reklamlarda karşımıza çıkmaya devam etmekte olan özel sermayeli bankalar arasında bulunan Aktif Yatırım Bankası Anonim Şirketi yatırımlarına devam ettiği gibi müşteri potansiyelini artırabilmek için İstanbul başta Türkiye'nin dört bir yanı için şube açılış projelerini sürdürmektedir.

Açık pozisyonları için Aktif Yatırım Bankası Anonim Şirketi banka memuru alımları gerçekleştirmekte olup Aktif Bank banka memuru alımı ilanlarını firma kendi hazırlayarak kamuoyuna duyurunun yapılması için iş ilanları sitelerine göndermektedir. Aktif Bank tarafından banka memuru iş ilanlarına bakıldığında çok sayıda pozisyon için memur alımının yapıldığı görülüyor. Peki pozisyonlar ile ilan detayları nedir?

İLAN BİLGİSİNE İLİŞKİN TÜM DETAYLAR

Aktif Bank banka memuru alımı yapıyor. Peki Aktif Bank banka memuru alımına ilişkin detaylar nedir? Tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Büyüme oranını giderek artırmakta olan Aktif Banka farklı pozisyonlar için 20'ye yakın kadroya banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Adayların yeni mezun, tecrübeli ya da öğrenci olması gerekmekte olup kişinin kılık kıyafetine dikkat ediyor olması, mesleğine hakim olması, öz güvenli olması, diksiyonu düzgün olması, müşteri ilişkilerinde de başarılı olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir?

HANGİ POZİSYONLARA ALIMLAR YAPILACAK?

Aktif Bank 20'ye yakın kadro için banka memuru alımı yapacaktır. Peki banka memuru alımları hangi pozisyonlar için yapılacak? Buna göre Uyum Uzmanı / Uzman Yardımcısı, Müfettiş Yardımcısı, Çağrı Merkezi Uzman Yardımcısı, Uygulama Geliştirme Müdürü /.Net Yazılım Mimarı, Mobil Bankacılık Uygulama Geliştirme Müdürü, Ödeme ve Geçiş Sistemleri Uygulama Geliştirme Uzm., Stajyer, Tahsilat Operasyonları Uzman Yardımcısı, Telesatış ve Dış Arama Uzman Yardımcısı gibi pozisyonlar için banka memuru alınıyor. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Yukarıda Aktif Bank'ın memur alımı yapacağı kadrolardan sadece bazıları verilmiştir. Peki Aktif Bank bünyesinde banka memuru olarak istihdam etmek isteyen adaylar başvurularını nasıl yapabilir. Buna göre adayların (https://goo.gl/imEbvn) linkini kopyalaması, bu linki tarayıcının adres çubuğuna yapıştırarak giriş tuşuna basması gerekmektedir. Bu sayede adaylar başvuru sayfasına ulaşabilir ve müracaatlarını da yapabilir.

DİĞER BANKALARIN İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim