Ülkemizde bulunan özel sermayeli kalkınma ve yatırım bankaları arasında yer almakta olan Aktif Yatırım Bankası Anonim Şirketi (Aktif Bank) yatırımlarını sürdürmekte olup Türkiye'nin farklı noktalarına uygun alanlar için şube açılışları gerçekleştirmektedir.

Aktif Yatırım Bankası Anonim Şirketi Aktifbank yatırımlarını sürdürdüğü gibi açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Aktif Yatırım Bankası Anonim Şirketi Aktif Bank tarafından kamuoyuna duyurulan yeni ilanlara bakıldığında çok sayıda banka memuru alımı yapıldığı görülüyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Aktif Yatırım Bankası Anonim Şirketi Aktif Bank iş ilanları için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların belirlenen mezuniyet düzeylerinden mezun olmak, kılık kıyafetine özen göstermek, diksiyonu düzgün olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak ve bazı pozisyonlar için tecrübeli olmak şartı aranmaktadır. Peki pozisyonlar nelerdir? Adaylar başvurularını nasıl yapacak?

POZİSYONLAR NEDİR ve NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Aktif Yatırım Bankası Anonim Şirketi Aktif Bank tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında Özel Bankacılık Satış Yöneticisi, Bankacılık ve Süreç Yardım Masası Uzmanı, Çağrı Merkezi Uzman Yardımcısı, Analitik CRM Müdürü, Teknik Görevli, Bölge Satış Yöneticisi, Uyum Uzmanı / Uzman Yardımcısı, Telesatış ve Dış Arama Uzman Yardımcısı vb. gibi pozisyonlar için banka memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/imEbvn linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak enter yani git tuşuna basması gerekmektedir. Adaylar bu ekran aracılığı ile başvurularını tamamlayabilir.

Editör: TE Bilisim