Özel bankalara arasında yer almakta olan ve sıklıkla karşımıza reklamlarda çıkan Akbank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaktadır. Boş pozisyonlar için interaktif iş ilanları siteleri ve resmi internet sitesinde bulunan kariyer bölümü aracılığı ile personel alımı yapacaklarını duyurmakta olan Akbank sınav yaparakta personel alımları gerçekleştirmektedir. İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alımı yapacağını duyuran Akbank farklı pozisyonlar için en az lise mezunu olmak üzere banka çalışanı alacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Akbank interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak? Yayımlanan ilana göre;

Direkt Bankacılık Dijital Pazarlama Yönetici Yrd
DB Yeni Servis Tasarımı Yönetici Yardımcısı
.Net Yazılım Uzmanı
Çağrı Merkezi Dış Kaynak Takım Lideri/Ekip Yön.
Çağrı Merkezi Yetkilisi
Meeter Greeter
Gişe Yetkilisi
Nakit Operasyonları Yetkilisi
Güvenlik izleme Yetkilisi

Yukarıda Belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 30'dan farklı pozisyon için personel alımı yapılacak. Her pozisyon için mezuniyet ve nitelikler farklı olmakta olup başvuru yapmak ve müracaat etmek isteyenlerin aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

https://kariyer.akbank.com
http://www.kariyer.net/akbank-is-ilanlari-c11195-p1299/
Editör: TE Bilisim