Ülkemizin bankacılık sektörünün en çok tercih edilen bankalarından bir tanesi olan Akbank yıl içerisinde çok sayıda banka memur personeli alımı yapmaktadır. Alım ilanları Akbank tarafından kamuoyuna duyurulduğu gibi yine açık pozisyonlar internet ortamı aracılığı ile de yayımlanmaktadır. Yeni yayımlanan açık pozisyonlara bakıldığında Akbank'ın memur personel alımı gerçekleştirdiği görülmektedir.

Akbank'ın interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımladığı ilanlara bakıldığında 45'e yakın pozisyon için banka memur personeli alımı yapıldığı görülüyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor. Detaylar nedir?

Açık Pozisyon Sayısı: 45'e Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Akbank yayımlamış olduğu 45'e yakın pozisyona banka memur personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

Uygulama Güvenliği Uzmanı
Proje Yöneticisi
Kurumsal İş Destek Satınalma Yön Yrd
Yedekleme Yazılım/Donanım Yönetimi Uzmanı
Hazine Yazılım Uzmanı
Direkt Bankacılık İş Geliştirme Yönetici Yrd
Teknoloji Güvenlik Uzmanı
Gişe Yetkilisi - Engelli
Çağrı Merkezi Yetkilisi - Engelli 

Yukarıda ki pozisyonlar başta olmak üzere 45'e yakın kadro için Akbank memur personel alımı gerçekleştirecek. Peki başvurular nasıl yapılacak.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK

Akbank 45'e yakın açık kadro için banka memur personeli alımı yapılmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır. Aşağıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adayların alım yapılan kadroları incelemesi ve nitelikleri gözlemlemesi gerekmektedir. Uygun tüm pozisyonlar için aynı kanal üzerinden müracaat edebilirsiniz.

https://goo.gl/oZ3Dia