Ülkemizin en önemli bankaları arasında yer almakta olan Akbank yatırımlarını sürdürmekte ve Türkiye geneli çok sayıda şubesi ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Büyüme oranını sürekli olarak geliştiren Akbank yeni müşteri hacmi kazanmak için kampanyalarda gerçekleştirmektedir.

Yatırımlarına devam eden Akbank açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için çok sayıda banka memuru alımı gerçekleştirmekte olup ilgili banka memuru alım ilanları Akbank tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna duyurulmaktadır. Akbank tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında çok sayıda banka memuru alımı yapıldığı görülüyor peki detaylar nelerdir?

İLAN DETAYLARI NELERDİR?

Akbank iş ilanları için banka memuru alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, kılık kıyafetine dikkat etmek, sorumluluk sahibi olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak,diksiyonu düzgün olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki alınan pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR NELERDİR?

Akbank tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında çok sayıda banka memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alım yapılan pozisyonlar nelerdir? Buna göre ticari müşteri ilişkiler yöneticisi, şoför, yönetici asistanı, servis masası destek elemanı, java yazılım uzmanı, çağrı merkezi personeli ve yöneticisi, kredi kartı destek ve analitik yönetici uzmanı, gişe yetkilisi ve siber güvenlik uzmanı gibi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılacaktır. Peki nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Akbank tarafından yayımlanan ilanlara müracaat etmek isteyen adayların nasıl bir yol izlemesi gerekiyor? Buna göre öncelikle banka memuru adayları https://goo.gl/tZW2Se linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Bu link aracılığı ile adaylar tüm pozisyonları görüntüleyebilir ve başvurularını gerçekleştirebilir.

TÜM BANKA İLANLARI BURADA