Ülkemizin önemli özel bankaları arasında yer alan Türkiye geneli 800 şube ile binlerce müşteriye hizmet etmekte olan Akbank'ın hisselerinin bir bölümü Sabancı Holding'e ait iken hisselerin diğer bölümü ise halka açıktır. Türkiye geneli yatırımlarını sürdürmekte olan Akbank büyüme oranlarını geliştirmekte ve müşteri memnuniyeti konusunda taviz vermemektedir.

Yeni açtığı şubelere, eski şubelerine ve müdürlüklerine aralıklarla banka memuru alımı gerçekleştirmekte olan Akbank ilanlarını hazırlayarak kariyer siteleri üzerinden duyurularını gerçekleştirmektedir. Yeni duyurduğu ilanlar ile Akbank'ın banka memuru alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Akbank 800 farklı şube ile hizmetlerini sürdürmekte olup yeni ilanları için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara atama yapılacak? Buna göre dijital bankacılık tüzel uygulamalar yöneticisi, uygulama güvenliği mimarı, müşteri deneyimi yöneticisi, strateji yöneticisi, süreç geliştirme ve iş geliştirme yöneticisi, deneyimli mobil yazılım uzmanı, gişe yetkilisi, java yazılım uzmanı, siber güvenlik uzmanı, çağrı merkezi müşteri temsilcisi gibi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılmaktadır. Peki aranan şartlar nedir ve nasıl başvuru yapılır?

ARANAN ŞARTLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Buna göre adayların pozisyonlar için aranan asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, bazı pozisyonlar için aranan tecrübe sahibi olmak, diksiyonu iyi seviyede olmak, iletişim becerileri yüksek olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, müşteri memnuniyetine önem verir olmak, sorumluluk sahibi olmak gibi şartlar aranmakta olup Akbank bünyesinde görev yapmak isteyen adayların tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/vUupKf linkini yapıştırması ve git butonuna basarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER BANKALARIN İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim