Ülkemizin yabancı sermayeli olarak açılmış bankalar arasında yer alan ve ortalama 25 yıldır hizmetlerini sürdürmekte olan ABank (Alternatifbank) yurt geneli hızla büyüme göstermekte olup şu anda 55 civarı banka şubesine sahip olmak ile yine yatırımlarını sürdürmekte ve uygun bölgeler için şube açılışlarına devam etmektedir.

Türkiye'de kurulmuş yabancı sermayeli bankalardan bir tanesi olan ABank (Alternatifbank) aralıklarla kendi bünyelerinde görev yapmak üzere banka memuru ve personeli alımı gerçekleştirmektedir. ABank memur alımı ilanları firma tarafından gerçekleştirilmekte olup Abank açığın bulunduğu pozisyonları tespit etmekte olup bu pozisyonlara personel alımı gerçekleştirmektedir. ABank (Alternatifbank) yeni ilanlar ile banka memuru alıyor. Peki hangi pozisyonlara banka memuru alınıyor.

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

ABank (Alternatifbank) banka memuru alıyor peki banka memuru alımına ilişkin detaylar nedir? İlgili yayımlanan ilanlara bakıldığında firmanın 10'a yakın kadro için banka personeli alımı yaptığı görülmekte olup adayların üniversite mezunu ya da stajer pozisyonları için üniversitelerin son sınıflarında eğitim görmesi gerekmektedir. Bazı kadrolar için deneyim şartı aranırken adayın kesinlikle bilgisayarı iyi derecede kullanması gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alınıyor ve başvurular nasıl yapılır?

POZİSYONLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

ABank (Alternatifbank) yayımladığı farklı kadrolar için banka memuru alımı yapıyor. Peki banka memuru alımı hangi pozisyonlar için yapılıyor. Buna göre alımlar Müfettiş/ Müfettiş Yardımcısı, Uzun Dönem Stajyer, Ticari Krediler Yetkili Uzmanı / Uzmanı, Alease Pazarlama Uzman / Uzman Yardımcısı, ALease / Risk Yapılandırma ve Takip Uzmanı pozisyonları için memur alımı gerçekleştirmektedir. Başvuru yapmak isteyen adayların (https://goo.gl/pTnVoK) linkini kopyalayarak tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve başvuru sayfasına giderek istediği pozisyonlar için müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim