Günümüzde en çok kullanmış olduğumuz banklardan 3’ü olan Akbank, Denizbank ve Garanti Bankası pek çok farklı alanda iş ilanı yayımladı. Bu banka ilanlarına başvuru yapacak adaylar için haberimizde sizlerle detaylı bilgileri paylaşıyor olacağız. Başvuru şartları ve başvuru adresleri haberin devamında yer almaktadır.

GARANTİ BAKNASI:

Garanti Bankası için Kariyer.net den yayınlanan iş ilanlarına göre Garanti Bankası bünyesinde bir çok farklı pozisyonda çalışma imkanı sunulmaktadır. Garanti Bankası tarafından sağlanmış olan personel alım ilanlarında, adaylardan istenilecek kriterler ise en az lise mezunu, 30 yaşını geçmemek ve erkek iseniz askerliğin tescil edilmesi, İngilizce bilinmesi gibi kriterler sizlerin Garanti Bankası bünyesine girip girmemenizde etkili olabilecektir. İş ilanı başvuruları Kariyer.net sitesinden elektronik bir şekilde yapılacaktır. Yapılacak olan iş ilanı başvuruları süreleri pozisyondan pozisyona göre değişirken en erken 30 Ağustos da son bulacaktır.

Başvuru Adresi:https://www.kariyer.net/firma-profil/garanti-bankasi-5100-29983

DENİZBANK:

DenizBank tarafından genel olarak açık pozisyonlarda işçi alımı yapan DenizBank, birbirinden farklı illerde ve pozisyonlarda personel alımı yapacağını açıkladı. Şube Operasyon Yönetici, BT Risk Uzmanı ve DenizAkademi Eğitim ve Gelişim Teknolojileri başta olmak üzere bir çok pozisyonda alım yapan DenizBank alımlarını Kariyer.net üzerinden elektronik yol ile yapacak. İş alımlarında Üniversite bitirmenin önemli olduğunu belirten DenizBank işçi alımlarına en erken 17 Ağustos 2018 de kapatacak.

Başvuru Adresi: https://www.kariyer.net/firma-profil/denizbank-2494-16410

AKBANK:

AKBANK bünyesinde çalışmak üzere bir çok personel için birbirinden farklı pozisyonlarda iş alımı gerçekleşti. Strateji Yöneticisi, Expat Müşteri Uzmanı, İç Kontrol Uzmanı gibi birbirinden farklı alanlarda personel alımı yapacak olan Akbank başvuruları Kariyet.net üzerinden yapacağını açıkladı. Her farklı pozisyon için farklı olan son başvuru tarihi en erken 28 Ağustos 2018 de sona ereceğini belirtti. Başvuru şartlarında personel adaylarının genellikle çalışmasında herhangi bir sağlık sorunu teşkil etmemesi, en az lise mezunu, erkek ise askerliğini yapmış olması göz önünde bulundurulacağını açıkladı.

Başvuru Adresi: https://www.kariyer.net/firma-profil/akbank-11195-1299

Editör: TE Bilisim