Nisan Ayı SYDV Personel Alımları
Bütün kurumlar alımlarını nisan ayı üzerine kuruyor. Nisan Ayı SYDV Personel Alımları ilanları da yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Kaç personel alınacak, ne zaman alınacak, başvurular hangi tarihlerde yapılacak? Hepsini sitemizden öğrenebilir ve başvurularınızı yapabilirsiniz. Nisan Ayı SYDV Personel Alımları ilan detayları sitemizde yayınlanmaktadır. Buradan inceleyerek, başvuru yapabilirsiniz. Her anlamda size avantaj sağlayacak olan bu ilanlara siz de sitemizden ulaşabilirsiniz. Kariyerinize büyük katkı sağlayacak ilanlar ile siz de hayatınıza farklı bir yön çizeceksiniz. Nisan Ayı SYDV Personel Alımları ilanları ile sosyal sorumluluk projelerinde de yer alacağınız için kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Siz de zaman kaybetmeyin ve hemen sitemizde ilanları inceleyin.  
Ankara Altındağ SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapıyor. SYDV Ankara Altındağ ilçesinde bünyesine dahil etmek üzere 1 adet belirsiz süreli çalışacak büro görevlisi alımı yapıyor. Başvurular 13 Nisan 2015 tarihinde sona erecektir.Sizde Ankara Altındağ SYDV iş başvurusunda bulunmak için, alt kısımda verilmiş olan, genel niteliklere, özel şartlara ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi alabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.
Ankara Altındağ SYDV Personel Alımı 
İstanbul Fatih SYDV Personel Alımı
 
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapıyor. SYDV İstanbul Fatih ilçesinde bünyesine dahil etmek üzere belirsiz süreli çalışacak, 1 adet Büro Görevlisi ve 4 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alınacaktır. Toplamda 5 adet personel alınacaktır. Sizde SYDV İş bşvurusunda bulunmak için alt kısımda verilmiş olan, genel niteliklere, özel şartlara, başvuru bilgilerine ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Son Başvurular 10.04.2015 tarihinde sona erecektir. 
İstanbul Fatih SYDV Personel Alımı

Editör: TE Bilisim