Nisan Ayı Sözleşmeli Personel Alımları
 
Nihayet en çok alım yapılan aya geldik. Bütün kurum ve kuruluşlar Nisan Ayı Sözleşmeli Personel Alımları ilanları ile personel aramaya başladı bile. Hangi kurum kaç personel alacak gibi sorularınızın yanıtını sitemizde bulabilirsiniz. Nisan Ayı Sözleşmeli Personel Alımları ilanlarına başvurduğunuzda daha sonra kadroya geçme imkanınızda bulunacaktır. En kaliteli iş imkanlarını bulacağınız sitemizde sözleşmeli personel alımları ile ilgili detaylı bilgilere de yer verilmektedir. Nisan Ayı Sözleşmeli Personel Alımları ilanlarına nasıl başvuru yapacaksınız? Hangi ilana kaç kişi alınacak? İlanların şartları neler hepsini sitemizden öğrenebilir ve başvurularınızı buna göre yapabilirsiniz. Zaman kaybetmeyin ve hemen ilanları sitemizden detaylı olarak inceleyin.  
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel alımı gerçekleştiriyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere, 1 adet Wep Tasarım Uzmanı, 1 adet CBS Yazılım uzmanı, 2 adet İş Analisti, 1 adet yazılım geliştirme uzmanı, 1 adet Ağ ve Sistem Uzmanı, 1 adet Bilgi Güvenliği uzmanı, 1 adet Kıdemli  CBS Yazılım Uzmanı, 1 adet Proje Yöneticisi, iş Geliştirme ve Süreç Yönetim Uzmanı, 1 adet yazılım Geliştirme uzmanı, 1 adet Veri Tabanı ve Yazılım Uzmanı ve 2 adet Kıdemli yazılım Uzmanı olmak üzere toplamda 13 adet Sözleşmeli Bilişim Personeli Alıyr. Sizde  Orman ve Su İşleri Bakanlığı ailesine iş başvurusunda bulunmak için, alt kısımda verilmiş olan, her pozisyona ati ayrıntılı bilgilere, aranan niteliklere, genel bilgilere, özel şartlara, istenilen belgelere, başvuru bilgilerine ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı
Kocaeli Üniversitesi Personel alımı gerçekltiriyor. Kocaeli Üniversitesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 13 adet Sözleşmeli Personel alımı yapıyor. Sizde Kocaeli Üniversitesi ailesne katılmak için, alt kısımdaki verilmiş olan, genel niteliklere, özel şartlara, aranılan genel koşullara uyuyor iseniz başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Alt kısımda başvuru bilgileri ve genel bilgileri inceleyerek daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.
Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı
İstatistik Kurumu Sözleşmeli Personel Alımı
Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı Personel Alımı yapıyor. Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere 3 adet Sistem uzmanı, 1 adet Ağ Uzmanı, 8 adet JAVA Yazılım Geliştirme Uzmanı ve 4 adet İş Analisti olmak üzere toplamda 16 adet Sözeşmeli Personel alımı yapacaktır. Sizde Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı ailesine katılarak kendi kariyeriniz üzerine en üst seviyelere gelebilirsiniz. Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı iş ilanına başvuruda bulunabilmek için, alt kısımda verilmiş olan, Başvuru şartarına, Genel şartlara, özel şartlara, İstenilen belgelere, Başvuru bilgilerine, Sınav bilgilerine ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsniz.
İstatistik Kurumu Sözleşmeli Personel Alımı

Editör: TE Bilisim