Nisan Ayı Personel Alımları
 
2015 yılının başından beri devam eden personel alımları Nisan Ayı Personel Alımları ilanları ile bu ay da devam edecek. Sizleri yeni bir iş fırsatı ile tanıştıracak olan bu ilanları siz de sitemizden takip edebilirsiniz. Belediyeler ve daha bir çok kuruluş Nisan Ayı Personel Alımları ilanları ile personel istihdam etmektedir. Eğer kariyer hedefiniz varsa ve hayatınızı daha kolay sürdürmek istiyorsanız, bu ilanları değerlendirmelisiniz. Kurumlarda sözleşmeli personel olarak çalışmak size büyük fayda sağlayacak. En önemlisi ise sözleşmeniz bitene kadar, işten çıkarılma korkusu yaşamayacaksınız. Aynı zamanda Nisan Ayı Personel Alımları ile işe başladığınızda ilerleyen zamanlarda kadroya geçme imkanına da sahip olacaksınız.  
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Personel Alımı 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Personel ALımı yapıyor. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu bünyesinin ihtiyacını karşılamak üzere 174 adet Memur Personel alımı yapıyor. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu bünyesine katılmak için alt kısımdaki verilen bilgileri inceleyerek daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.  Başvurular 03.04.2015 tarihinde sona erecektir.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Personel Alımı 
Denizli İhracaatçılar Birliği Personel Alımı
 
Denizli İhracaatçılar Birliği Personel alımı yapıyor. Denizli İhracaatçılar Birliği bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere Personel alımı gerçekleştiriyor. Denizli İhracaatçılar Birliği ailesine katılmak için, alt kısımda verilmiş olan, genel niteliklere, özel şartlara, başvuru bilgilerine, özel şartlara, istenilen belgelere ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.
Denizli İhracaatçılar Birliği Personel Alımı

Editör: TE Bilisim