Mart Ayı SYDV Personel Alımları

SYDV her yıl olduğu gibi 2015 yılında da personel alımlarına devam ediyor. 2015 yılının başlarından beri açıklanan ilanların devamında Mart Ayı SYDV Personel Alımları da verilmeye başlandı. Siz de artık SYDV personeli olarak çalışmak isteyenlerdenseniz, Mert ayında bu şansı yakalayabilirsiniz. Mart Ayı SYDV Personel Alımları 2015 yılında kurumun kendi resmi sitesinde yayınlanacaktır. Sizlere iş konusunda her zaman destek olan sitemizde ilanlar kurumun hemen ardından yayınlanacaktır. 2015 Mart Ayı SYDV Personel Alımları hakkında bütün detayları sitemizde bulabilirsiniz. Bu yıl kaç personel alınacak? Başvuracak personelde ne gibi özellikler aranacak? Hepsini ayrıntılı olarak sitemizde bulabilirsiniz.

Çorum Osmancık SYDV Personel Alımı Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapıyor. SYDV Çorum Osmancık ilçesinde bünyesinin personel eleman ihtiyacını karşılamak üzere, belirsiz süreli çalışacak 1 adet Sosyal yardım ve İnceleme görevlisi alımı yapacaktır. SYDV Çorum Osmancık Personel alımı ilanına başvurular 06 Mart 2015 tarihinde sona erecektir. Çorum Osmancık SYDV Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin ve Başvuruda Bulunmak İçin Buraya Tıklayınız.

Çorum Bayat SYDV Personel Alımı 2015 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı yapıyor. SYDV Çorum Bayat ilçesinde bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere belirsiz süreli çalışacak 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapacaktır.Çorum Bayat SYDV Personel alımı ilanına başvurularınızı 03 Mart 2015 tarihine kadar bitirmiş olmanız gerekmektedir. Çorum Bayat SYDV Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin ve Başvuruda Bulunmak İçin Buraya Tıklayınız.

Tokat Yeşilyurt SYDV Personel Alımı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı yapıyor. SYDV bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere Tokat Yeşilyurt ilçesinde belirsiz süreli çalışacak personel alacaktır.Son başvuru tarihi 10.03.2015. Tokat Yeşilyurt SYDV Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin ve Başvuruda Bulunmak İçin Buraya Tıklayınız.

Ordu Korgan SYDV Personel Alımı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı yapıyor. SYDV Ordu Korgan İlçesinde bünyesine dahil etmek üzere belirsiz süreli çalışacak 2 adet Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi alacaktır. İlana Başvurular 06 Mart 2015 tarihinde sona erecektir. Ordu Korgan SYDV Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin ve Başvuruda Bulunmak İçin Buraya Tıklayınız.    

Editör: TE Bilisim