Mart Ayı Memur Alımları

Memur olmak için bir şans daha isteyenlerin yüzü Mart ayında gülecek. Bir çok Kamu kurumu Mart Ayı Memur Alımları ile personel istihdam edecek. Özel sektöre göre daha garanti bir iş olan memurluk için siz de başvuru yapmak istiyorsanız 2015 Mart Ayı Memur Alımlarını mutlaka takip etmenizi öneriyoruz. Beklediğiniz fırsat bu ilanlar ile ayağınıza geliyor. Siz de artık daha garanti bir işe ve daha iyi hayat standartlarına kavuşabilirsiniz.Mart Ayı Memur Alımları  ilanları sitemizde güncel olarak yayınlanmaktadır. Düzenli olarak sitemizi takip ederek en güncel ilanlardan anında haberdar olabilir ve hemen başvurma şansını yakalayabilirsiniz. Sitemizde sizin için en ideal çözümler yer almaktadır. Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sivil Memur Alımı Hava Kuvvetleri Komutanlığı Memur Alımı yapıyor. Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine dahil etmek üzere düzenlediği sınav ile 5 adet Ankara’da, 1 adet Diyarbakır’da, 2 Adet İzmir’de, 1 adet Kütahya’da, 2 adet Eskişehir ve İstanbul’da olmak üzere toplamda 11 adet Sivil Memur alacaktır.Başvurular: 29 Aralık 2014 – 24 Nisan 2015 Tarihleri arasındadır. Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sivil Memur Alımı İlanını daha Ayrıntılı İncelemek İçin ve Başvuruda Bulunmak İçin Buraya Tıklayınız. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 2015 Yılı Devlet Memuru Alımı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Memur Alımı yapıyor. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 2015 yılı 1. Dönem İstisnai Devlet Memuru Alımı yapacak. Sizde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine dahil olmak için, alt kısımda verilmiş olan genel niteliklere, özel şartlara, başvuru bilgilerine, özel şartlara, genel şartlara ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 2015 Yılı Devlet Memuru Alımı İlanını daha Ayrıntılı İncelemek İçin ve Başvuruda Bulunmak İçin Buraya Tıklayınız.

Ceza ve Tevkifevleri İnfaz Koruma Memuru Alımı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Memur Personel Alımı yapıyor. Ceza ve Tevkifevleri bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere, ceza infaz kurumları için sözleşmeli 795 infaz ve koruma memuru ile önceki yıllara ait boş kalan 79 infaz ve koruma memuru kadrolarına toplam da 874 adet İnfaz ve Koruma Memuru alımı yapacaktır. Başvurular 6 Mart 2015 tarihinde Sona erecektir. Ceza ve Tevkifevleri İnfaz Koruma Memuru Alımı İlanını daha Ayrıntılı İncelemek İçin ve Başvuruda Bulunmak İçin Buraya Tıklayınız. Diyanet İşleri Başkanlığı Memur Personel Alımı 2015 Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı Memur Personel AlımıGerçekleştiriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinin memur personel ihtiyacını gidermek üzere 18 adet Müfettiş Yardımcısı alımı yapacaktır. Başvurular En geç 17/03/2015 Salı günü Saat 18:00‘a kadar dır. Diyanet İşleri Başkanlığı Memur Personel Alımı İlanını daha Ayrıntılı İncelemek İçin ve Başvuruda Bulunmak İçin Buraya Tıklayınız. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Memur Personel Alımı 2015 Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Memur Personel Alımı Gerçekleştiriyor. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İstanbul Merkez Teşkilatında istihdam edilmek üzere, 4 adet Fon Denetçi Yardımcısı ve 10 adet Fon Uzman Yardımcısı olmak üzere toplamda 14 adet Memur Personel Alımı yapacaktır. Başvurular En Son 27 Mart 2015 tarihine kadar yapılmalıdır. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Memur Personel Alımı İlanını daha Ayrıntılı İncelemek İçin ve Başvuruda Bulunmak İçin Buraya Tıklayınız. Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yardımcısı Alımı 2015 Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Memur Personel alımı gerçekleştiriyor. Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere Analitik düşünebilen, proaktif, ekip çalışmasına uyumlu, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık 14 adet Uzman Yardımcısı aranıyor.Başvuru tarihleri: 16/03/2015-27/03/2015 Arasındadır. Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yardımcısı Alımı İlanını daha Ayrıntılı İncelemek İçin ve Başvuruda Bulunmak İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim