Aralık Ayı Memur Alımları

Aralık ayı

memur alımları her yıl birçok kişiye iş fırsatı sunmaktadır. Her yıl onlarca personel alımında bulunan kurum ve kuruluşlar 2015 yılında da birçok işsiz kişiyi yeni işine kavuşturacak ve birçok kurum ve kuruluş için de gelişme sağlayacaktır. Birçok kurum ve kuruluş işe ihtiyacı olan kişilere bu konuda kariyerini geliştirme imkânı sağlıyor. Büro memuru, Devlet kurumunda yer alabilecek birçok pozisyonda iş imkânı sağlayan kuruluşlar 2014 yılından çok daha etkin çalışmayı hedeflediği için personel alımı konusunda çok daha verimli bir kadroya sahip olmayı amaçlıyor. Amacımız sizlere büyük kurumların bünyesinde iş sahibi olma fırsatlarını hızlı ve doğru biçimde aktarabilmektir. Bu nedenle her zaman sizlere kamu ve devlet kurumlarının iş imkânları sunduğu il ve ilçelerdeki haberleri ulaştırmayı hedefliyoruz. Böylece siz iş sahibi olurken devletimizdeki kurum ve kuruluşlar da büyüyecek, gelişecek! Sizlere her zaman en yeni haberleri ulaştırmak başlıca hedefimizdir. Her zaman memur alımları konusunda en yeni haberlerine ulaşabilmek, personel alımları ile bilgilenmek için bizleri takip ederek güncel haberlere ulaşabilirsiniz. Personel alımları hakkında bilgi sahibi olmak için aralık ayı memur alımlarını takip edebilirsiniz.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Memur Personel Alımı 2015

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Memur Personel alımı yapıyor. Sizde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Memur Personel olmak istemezmisiniz.ÇSGB‘da Memur Personel olmak demek kariyerinizin en üst seviyesine gelmişsiniz demektir veya ilk kariyer başlangıcınızı bu yönde yapacaksanız bu fırsatı kaçırmayınız. İlana başvurular12 Aralık 2014 tarihinde başlayıp 12 Ocak 2015 tarihinde sona erecektir. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 20 adet Memur Personel alacaktır. Alt kısımda verilen bilgilerde kısa açıklamalara ulaşabilir ve en alt kısımda verilen linke tıklayarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Memur Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.

VakıfBank Memur Personel Alımı

Vakıfbank düzenlemiş olduğu Sınav ile bünyesine dahil edeceği Müfettiş Yardımcıları alacaktır. Sizde Vakıfbank’ta çalışmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayınız. Vakıfbank’ta çalışmak demek sizin için bankacılık kariyerinizde bir zirve olacaktır. Vakıfbankta yapacağınız kariyer ile geleceğinize bir merdiven çekebilirsiniz. Diğer bankalarında gerçekleştirmiş oldukları sınavlar gibi VakıfBank’ta Müfettiş Yardımcılarını düzenlemiş olduğu sözlü ve yazılı sınavlar ile belirlemektedir. Bu sınava başvuruda bulunabilmeniz için bazı şartlar aranmaktadır, bu şartlara uygun olduğunuz durumda hemen sınav başvurusunda bulunabilirsiniz. Eğer sınavı başarılı bir şekilde geçirir ve kazanabilirseniz VakıfBankta Müfettiş yardımcılığı olarak işe başlayabilirsiniz. VakıfBankın düzenlediği sınava katılabilmek için 26 Aralık 2014 Cuma günü saat 17.00’ye kadar başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, Genel Şartlara, Özel şartlara, Sınava Başvuruda Bulunacak Adaylarda aranılan özelliklere, Başvuru bilgilerine ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Ayrıca alt kısımda verilen başvuru linkine tıklayarak direk başvuru sayfasına geçebilirsiniz. VakıfBank Memur Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı Bir Şekilde İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.

İstanbul Maden ve Metaller İhracaat Birlikleri Uzman Yardımcısı Alımı İ

stanbul Maden ve Metaller İhracaat Birlikleri Personel alımı yapıyor. İstanbul Maden ve Metaller İhracaat Birlikleri  bünyesine dahil etmek üzere Uzman Yardımcısı Alımı yapıyor. Alt kısımda verilen linke tıklayarak, başvuru bilgilerine, Pozisyona ait puan ve genel bilgilere, Şube bilgilerine, Başvuru yeri ve Şekline, Genel niteliklere ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurular 4 üncü maddede belirtilen, sınavdan önce istenilen belgeler ile birlikte; Genel Sekreterliğimiz evrak kayıt birimine en geç 23 Aralık 2014 tarihi saat 17.00’a kadar şahsen veya posta ile yapılacaktır. İstanbul Maden ve Metaller İhracaat Birlikleri Uzman Yardımcısı Alımı İlanını Daha Ayrıntılı Bir Şekilde İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.

Maliye Bakanlığı Hazine Avukatı Alımı

Maliye Bakanlığı Memur Alımı Yapıyor. Maliye bakanlığı farklı yerlerde bünyesine dahil etmek üzere 30 Hazine Avukatı Alımı yapıyor. Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak , Sınav bilgilerine, Başvuru bilgilerine, Sınav şekli ve yerine, Başvuru biçimine ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Ayrıca KPSSP3 puan türünden 70 veya üzeri puan almış olan adaylar başvuruda bulunabilecektir. Son Başvurular 26 Aralık 2014 tarihine kadardır. Maliye Bakanlığı Hazine Avukatı Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçinBuraya Tıklayınz.

Trakya Yağlı Tohumlar Satış Kooperatifleri Müfettiş Yardımcısı Alımı

Trakya Yağlı Tohumlar Satış Kooperatifleri Memur Personel alımı yapıyor. Trakya Yağlı Tohumlar Satış Kooperatifleri  bünyesine dahil etmek üzere yapacağı sınav ile Müfettiş Yardımcısı alacaktır. Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, Genel niteliklere, sınav bilgilerine, sınava girecek adaylarda aranılan genel şartlara ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.Başvurular 09 Ocak 2015 tarihinde sona erecektir. Trakya Yağlı Tohumlar Satış Kooperatifleri Müfettiş Yardımcısı Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek için Buraya Tıklayınız.

Savunma Sanayii Müsteşarlığı Sözleşmeli Personel Alımı 2014

Savunma Sanayii Müsteşarlığı Personel Alımı yapıyor. Savunma Sanayii Müsteşarlığı bünyesine dahil etmek üzere , 3238 sayılı Kanunun 8 inci maddesi ve 2010/285 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı esaslarınca çalıştırılmak üzere sözlü sınav yaparak, 51 adet Proje Mühendisi, 10 adet Proje Asistanı, 10 adet Yönetici Asistanı, olmak üzere toplamda 71 adet sözleşmeli personel alacaktır. Alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, genel şartlara, özel şartlara, sınav bilgilerine, başvuru bilgilerine, sınav bilgilerine, boş kontenjanlara ve özelliklerine ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

Başvurular 15 Aralık 2014 Tarihinde sona erecektir. Savunma Sanayii Müsteşarlığı Sözleşmeli Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı Bir Şekilde incelemek için buraya tıklayınız.

TÜSEB Memur Alımı

TÜSEB 6569 sayılı Kanuna göre, TÜSEB’de sadece işçi statüsünde personel çalışabilecektir. TÜSEB bünyesine, 1 adet başkan, 2 adet Başkan yardımcısı, 6 adet Enstitü Başkanı, 1 adet Genel sekreter, 60 adet Akademisyen ( Profesör ve Doçent ), 90 adet Araştırmacı ( Doktora Derecesine Sahip), 120 adet Uzman ( Yüksek Lisans Derecesine Sahip), 120 İdari, Teknik ve Sağlık Personeli olmak üzere Toplamda 400 Personel İstihdam edecektir. TÜSEB Memur Alımı İlanını Daha Ayrıntılı Bir Şekilde İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.