2015 Ocak Ayı Personel Alımları
 

Yepyeni bir yılın gelmesi ile birlikte yeni iş kapıları açılıyor. 2015 yılından 2014 yılına göre çok daha fazla istihdam sağlanması beleniyor. Böylece birçok işsiz kişinin iş hayalleri gerçek olacak ve çalışanlar ise çok daha iyi standartlara sahip olacak. Standartların iyileşmesi konusunda yasaların dikkate alınarak denetim artırımını gidilecek. Bu denetimler arasında haftalık çalışma saatleri, bordroların reel maaş yansıtma durumlar gibi birçok konuda denetimin artması düşünülüyor.

2015 Ocak ayı personel alımları ile sizde hayalinizdeki mesleğe ulaşabilirsiniz. Birçok kurum, kuruluş ve sektörün 2015 yılı için ciddi anlamda personel almayı belirlediği, 2015 yılı içersinde özellikle büyüme hedefli şirketlerin birçok kişiye iş olanağı sağlayacağı kesin! Bu kuruluşlar arasında, devlet kurum ve kuruluşları, özel sektörler, basın-yayın sektörü, inşaat sektörü gibi birçok sektör yeni personel alımlarına Ocak ayında başlayacak! Hayalini kurduğunuz mesleğinize 2015 yılında sahip olabilir ve hızlı biçimde kariyerinize adım atabilirsiniz. Geleceğinizi yönlendirecek meslek seçimi yaparken çok dikkat etmelisiniz. Yanlış meslek seçimi hayatınızı etkileyecek boyutlarda olduğu için ciddi boyutlarda üzülmenize sebep olabilir. Bu nedenle size en uygun işi seçmek hayati önem kazandırır. Tercihlerinizi doğru yapabilmek için web sitemizden yedi gün yirmi dört saat yardım alabilir ve her zaman doğru ve etkili sonuçlara ulaşabilirsiniz. Hayatınızın her alanında sizlere yardımcı olmaya çalışan web sitemiz ile 2015 yılında hayalinizdeki mesleğe kavuşabilirsiniz.

Devlet Personel Başkanlığı Memur Personel Alımı Devlet Personel Başkanlığı bünyesine dahil etmek üzere Memur Personel alımı yaparak boşta bulunan kadrolarını doldurmaktadır. Sizde Devlet Personel Başkanlığında kariyerinizi bu yönde geliştirmek istemezmisiniz? Tek yapmanız gereken alt kısımda verilen bilgileri inceleyerek ve en alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak daha ayrıntılı bir şekilde bilgi alabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Devlet Personel Başkanlığı Memur alımı ilanına son başvurular 16 Ocak 2015  günü sona erecektir. Sınav Ankara’da yapılacaktır. Devlet Personel Başkanlığı Memur Personel Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin ve Başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Memur Personel Alımı 2015 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Memur Personel alımıyapıyor. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bünyesine dahil etmek üzere 25 adet Memur Personel alımı yapacaktır. Sizde Gümrük ve Ticaret Bakanlığına iş başvurusunda bulunmak için alt kısımda verilen açıklamayı inceleyebilir ve verilen linkten daha ayrıntılı olarak bilgi alabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.Sınav başvuruları 02 – 12 Ocak 2015 tarihleri arasında Bakanlığımız kurumsal internet sitesinden (www.gtb.gov.tr) yapılacaktır. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Memur Personel Alımı 2015 İlanını Daha Ayrıntılı incelemek için ve başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız.

Maliye Bakanlığı Memur Personel Alımları 2015 Maliye Bakanlığı Memur Personel Alımı yapıyor. Maliye Bakanlığı bünyesine dahil etmek üzere, 7 adet Avrupa Birliği Uzman Yardımcısı, 100 adet Defterdarlık Uzman Yardımcısı ve 50 adet Maliye Uzman Yardımcısı olmak üzere toplamda 157 Memur Personel alımı yapacaktır. Sizde Maliye bakanlığında bu üç kadrodan birinde olmak istiyorsanız, Alt kısımda verilmiş olan linklere tıklayarak her pozisyonun ve kadronun daha ayrıntılı açıklamalarına, genel niteliklere, başvuru bilgilerine, sınav bilgilerine ve Genel bilgilerine ulaşabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurular 12 – 23 Ocak 2015 tarihleri arasındadır. Maliye Bakanlığı Memur Personel Alımları 2015 İlanını daha ayrıntılı incelemek için ve başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız.

KOSGEB Memur Personel Alımı 2015 KOSGEB Bünyesine dahil etmek üzere toplamda 57 adet Memur Personel alımı yapacaktır. Sizde KOSGEB’de işe başlayarak daha iyi bir kariyer fırsatı yakalayabilirsiniz. KOSGEB İş Başvurusunda bulunmak için alt kısımda bulunan linke tıklayarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir, alım yapılacak illeri inceleyebilir, Genel nitelikleri öğrene bilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Adaylar Başvurusunu 05 Ocak 2015 Pazartesi tarihinde saat 09:00’dan 19 Ocak 2015 Pazartesi günü saat 17:00’e kadar http://www.kosgeb.gov.tr internet adresinden, elektronik ortamda yapacaktır. KOSGEB Memur Personel Alımı 2015 İlanını daha ayrıntılı incelemek için ve başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız. YÖK Uzman Yardımcısı Alımı Yükseköğrenim Kurulu Memur alımı yapıyor. Yükseköğrenim Kurulu ( YÖK ) Başkanlığında bünyesine dahil etmek üzere 9. Dereceli 20 adet Uzman Yardımcısı alımı yapacaktır. Sizde YÖK Uzman Yardımcısı Alımı ilanına iş başvurusunda bulunmak için alt kısımda verilmiş olan, Genel niteliklere, Başvuru bilgilerine, Sınav bilgilerine, Özel şartlara ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve iş başvurusunda bulunabilirsiniz. YÖK Uzman Yardımcısı Alımı İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek için ve Başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız.

Karayolları Genel Müdürlüğü Memur Personel Alımı 2015 Karayolları Genel MüdürlüğüPeronel  Memur alımıyapıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesine dahil etmek üzere, 54 adet Mühendis, 4 adet Matematikçi 2 adet teknisyen, 3 adet Şehir Plancısı ve 15 adet tekniker olmak üzere toplamda 78 adet Açıktan Memur Alımı yapacaktır. Sizde Karayolları Genel Müdürlüğüne İş Başvurusunda bulunmak istiyorsanız, alt kısımda verilmiş olan linke tıklayarak, Genel nitelikleri, özel şartları, Genel şartları, Başvuru bilgilerini, Sınav bilgilerini inceleyerek daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurular 19/01/2015 – 29/01/2015 tarihleri arasındadır. Karayolları Genel Müdürlüğü Memur Personel Alımı 2015 İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek için ve Başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız.

Kamu İhale Kurumu Memur Personel Alımı 2015 Kamu İhale Kurumu Memur Personel Alımı yapıyor. Kamu İhale Kurumu 15 adet uzman yardımcısı alımı yapıyor. Sizde Kamu İhale Kurumunda kadroya dahil olmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayınız. Kamu İhale Kurumu Uzman Yarımcısı alımı ilanı için başvurular, 12 Ocak 2015 tarihinde başlayıp 23 Ocak 2015 Tarihinde sona erecektir. Sizde Başvuruda bulunmak istiyorsanız alt kısımda verilmiş olan kısa açıklamayı inceleyebilir ve verilen linke tıklayarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz. Kamu İhale Kurumu Memur Personel Alımı 2015 İlanını Daha Ayrıntılı İncelemek İçin ve başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız.