Devlet Personel Başkanlığı tarafından 19 Ağustos 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde bulunana bazı kontenjanlar için alım yapacak. Türk Silahlı Kuvvetleri Dış kaynaktan Muvazzaf Subay alımı yapacak. Adaylar başvuru işlemlerini yaptıkran sonra Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılacak olan sınava katılacaklardır. Ancak adayların sınava katılabilmeleri için aşağıdaki nitelikleri taşıyor olmaları şarttır.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Türk Silahlı Kuvvetleri muvazzaf subay olarak istihdam edilmek üzere boşta bulunan kontenjan ve kaynak okullarına göre, mevcut kanun, yönetmelik ve yönerge esasları kapsamında personel alımı yapacaktır. Adaylardan, Geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans düzeyinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, en az dört yıl veya yüksekokul bitirenlerden hrnüz askerlik görevini yapmamış olmak, askerlik hizmetini yapmakta olan yedek subay, kısa dönem, erbaş ve erler veya askerlik hizmetinden terhis olanlar, Lisans düzeyindeki mezunlar için 27 ve Lisans üstü düzeyinde eğitim alanlar için 32 yaşından büyük olmamak, herhangi bir sağlık problemi olmamak ve bunlar dışında özel şartlar aranmaktadır. Bütün detaylara ve alım tablosuna ve diğer tablolara ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR:

Başvurular en geç 11 Eylül 2017 tarihine kadar saat 17:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Milli Savunma Bakanlığının internet adresindeki başvuru formunu doldurarak online olarak yapılacaktır. Bunun dışındai şahsen, posta yolu ile, dilekçe veya başka yollar ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.Buna göre alım faliyeti Eylül ayı ile Kasım ayları arasında yapılacaktır. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar ise aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.

https://goo.gl/87Rioc

Editör: TE Bilisim