Devlet Personel Başkanlığı tarafından 28 Mayıs 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak amaçlı sürekli işçi alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilan ile Sahil Güvenlik Komutanlığı Türkiye İş Kurumu Aracılığı ile Sahil Güvenlik Karadeniz Onarım Destek Komutanlığı İlkadım/ SAMSUN içiniştalebinde bulundu. Adayların çalışma adresi ise, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Onarım Destek Komutanlığı İstanbul adresi olacaktır.

Buna göre Sahil Güvenlik Komutanlığı yayımlamış olduğu ilana göre 3 kişilik boş kadro ile, Terörle Mücadelede Malul Sayılyamacak Şekilde Yaralanan ( TMY ) 1 Saç ve İnce Saç İşçisi ) Metal Saç İşletme Ustası), 1 Elektrikçi ( Genel ) ve 1 Meydancı ( Genel Alan Temizlikçisi ) olmak üzere toplamda 3 kişi alacak.

KİMLER AŞVURU YAPABİLİR?

Yayımlanan ilana göre adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaki Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilece herhangi bir sağlı ksorunu olmamak şartlar ıaranacaktır.

Ayrıca adaylardan kadrosuna göre, Saç ve İnce Saç İşçisi kadrosu için, Mesleki Eğitim veren Liselerin Metal, Metal İşleri, Çelik Kontrükasyon ve Mestal Doğrama bölümlerinden mezun olmak,

Elektrikçi pozisyonu için, Mesleki Eğitim veren liselerin, Elektrik, Elektrik tesisatları ve pano Mönütörlüğü, Elektrik- Elektronik, Endüstryel Elektrik ve yüksek gerilim bölümlerinden mezun olmuş olmak.

Meydancı pozisyonuna başvur yapacak adaylardan ise, Lise ve Gengi okul mezunu olmak şartları aranackatır. Söz konusu kadrolara başvuru yapacak adaylar bu nitelikleri taşımaları doğrultusunda başvuru yapabilrler.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 06 Haziran 2018 tarihine kadar Samsun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne veya İŞKUR resmi internet adresi üzerinden  başvuru yapmaları gereklidir. İlanın tam metnine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim