Sahil Güvenlik Komutanlığı yayımladığı duyurusuna göre bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda memur alımı gerçekleştirecek.Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine alım yapacağı kadrolar için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvuru şartlarını taşıyan herkes başvuru yapabilecek. Başvurular Kasım ayında başlayacak olup Aralık ayında sona erecektir.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine toplamda 14 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacak. Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine, 1 Elektrik Mühendisi, 3 Endüsrti Mühendisi, 1 Elektronik Mühendisi, 1 Makine Mühendisi, 1 Gemi İnşa Mühendisi, 1 Şehir Plancısı, 1 Uzman, 1 ingilizce Mütercim, 1 Uluslararası İlişkiler ve Araştırma Uzmanı, 1 İş Hukuku ve Sözleşme Uzmanı, 1 radyo Televizyon Uzmanı ve 1 Sosyal Medya uzmanı olmak üzere toplamda 14 memur alacak.

ALIM ŞARTLARI NELERDİR?

Sahil Güvenlik Komutanlığı alım yapacağı kadrolar için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak ve 2017 yılı Ocak ayı itibari ile 36 yaşını bitiirmemiş olmak, Herhangi bir kamu kurumda Sözleşmeli subay, Sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak görevinden fesedilmemiş olmak veya halen çalışmıyor olmamak, ilan edilen kadro seviyesine göre ünvanın gerektirdiği niteliklere sahip olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvularına 13 kasım 2017 tarihi itibari ile 15:00 da başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 06 Aralık 2017 tarihine kadar saat 14:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularınıwww.sahilguvenlik.gov.tr adresinden yapabileceklerdir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim