İçişleri Bakanlığı bünyesinde operasyon ile görev faaliyetlerini devam ettirmekte olan Sahil Güvenlik Komutanlığı yıl içerisinde ihtiyaçlarına göre askeri personel alımları gerçekleştirmektedir. Buna göre ilanlar Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna duyurulmaktadır.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından kamuoyuna yeni duyurulan ilan ile uzman erbaş, uzman çavuş alımı yapılacağı belirtildi. Buna göre Sahil Güvenlik Komutanlığı askeri personel alımı gerçekleştirecektir. Peki alımlar hangi sınıflar için yapılacak, konu hakkında duyuru geldi mi? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizlere açıklıyoruz.

HANGİ SINIFLAR İÇİN ALIM YAPILACAK?

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan ilana göre kamuoyuna askeri personel alımı duyurusu yapıldı. Peki hangi sınıflar için alım yapılacak? Buna göre ikmal aşçı, kurbağa adam, serdümen ve şoför pozisyonları için uzman erbaş ile uzman çavuş rütbesi için askeri personel alımı yapılacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Sahil Güvenlik Komutanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere uzman erbaş ve uzman çavuş rütbesi için askeri personel alımı gerçekleştirecektir. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre başvurular (www.sahilguvenlik.gov.tr) linkini takip ederek müracaatlarını gerçekleştirebilir. Başvurular 13 Şubat 2018 tarihinde başlayacak olup 26 Şubat 2018 tarihinde sona erecektir.

Editör: TE Bilisim