Deniz ve sahillerde görevli ve bu bölgelerde güvenliği sağlamak için çalışmalar yapmakta olan Sahil Güvenlik Komutanlığı açık askeri pozisyonları için hazırlamış olduğu ilanları kamuoyuna duyurmakta ve bu ilanlar için personel alımı gerçekleştirmektedir.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından hazırlanan 600 kişilik askeri personel uzman erbaş alımı ilanı geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyuruldu. Buna göre 600 askeri personel alımı yapılacağı belirtildi. 8 farklı için en az lise mezunu çok sayıda personel alımı gerçekleştirilecektir. Peki detaylar nedir, hangi sınıflara alım yapılacak.

ALINACAK SINIFLAR

Sahil Güvenlik Komutanlığı opçu, Motorcu, İkmal (Aşçı), Kurbağa Adam, Serdüven, Şoför, Muhafız ve Telsizci gibi 8 farklı sınıf için toplam 600 kişilik askeri personel uzman erbaş alımı yapacak.

BAŞVURU ve TÜM DETAYLAR

Sahil Güvenlik Komutanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yukarıda belirtilmiş olan 8 farklı sınıf için toplam 600 kişilik askeri personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir ve başvuru tarihleri nedir.

Buna göre Sahil Güvenlik Komutanlığı 600 askeri personel uzman erbaş alımı ilanına adaylar haftalardır başvuru yapabilir ve son başvuru tarihi 31 Temmuz 2017 olarak belirtilmiştir. Bu tarihlere kadar adayların aşağıda belirtilmiş olan linkler vasıtası ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

www.sahilguvenlik.gov.tr 
RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ