Ülkemizin en bilinen kuvvet komutanlıkları arasında yer almakta olan Sahil Güvenlik Komutanlığı açık pozisyonlarının doldurulması için uzman erbaş, askeri personel alımı ilanlarını hazırlayarak kamuoyuna duyurmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde Sahil Güvenlik Komutanlığının askeri personel, uzman erbaş alımı ilanı kamuoyuna duyuruldu. Buna göre toplam 600 kişilik personel alımı yapılacak. Peki Sahil Güvenlik Komutanlığı 600 askeri personel alımı ilanına kimler müracaat edebilir, hangi sınıflar için alım yapılıyor ve Sahil Güvenlik Komutanlığı askeri personel alımı ilan detayları nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Komutanlık: Sahil Güvenlik Komutanlığı
Alınacak Askeri Personel Sayısı: 600
Alınacak Askeri Sınıf Sayısı: 8
Başvuru Tarihleri: 4 Temmuz - 31 Temmuz 2017

HANGİ SINIFLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Sahil Güvenlik Komutanlığı 8 farklı sınıf için 600 kişilik askeri personel alımı yapılacak. Peki hangi sınıflar için Sahil Güvenlik Komutanlığı askeri personel alımı yapılıyor.

Topçu
Motorcu
İkmal (Aşçı)
Kurbağa Adam
Serdüven
Şoför
Muhafız
Telsizci

Yukarıda belirtilmiş olan sınıflar dahilinde toplam 600 kişilik askeri personel alımı yapılmaktadır. Buna göre adayların yüzme biliyor olması gerekmekte olup şoför pozisyonu için yüzme bilme şartı aranmamaktadır.

BAŞVURULAR

Sahil Güvenlik Komutanlığı yayımladığı ilan doğrultusunda toplam 600 askeri personel, uzman erbaş alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak. Aşağıda belirtilmiş olan linkleri takip edecek olan adayların gerekli müracaatlarını 31 Temmuz 2017 tarihine kadar yapması gerekmektedir.

www.sahilguvenlik.gov.tr
RESMİ BİLDİRİ İÇİN TIKLAYINIZ