İçişleri Bakanlığı bünyesinde yer alan ve sahil ile deniz üzerinde yaşanabilecek olumsuzluk durumlarda görevlendirilmiş Sahil Güvenlik Komutanlığı açık pozisyonları için hazırlamış olduğu ilanları kamuoyuna duyurmaktadır.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından hazırlanan uzman erbaş rütbeli askeri personel alımı ilanı geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyuruldu ve başvuruların başladığı belirtildi. Buna göre toplam 600 kişilik askeri personel alımı yapılıyor. Peki detaylar ve başvuru şartları nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Komutanlık: Sahil Güvenlik Komutanlığı, Alınacak Askeri Personel Sayısı: 600, Alınacak Askeri Sınıf Sayısı: 8, Başvuru Tarihleri: 4 Temmuz - 31 Temmuz 2017

HANGİ SINIFLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Sahil Güvenlik Komutanlığı 8 farklı sınıf için 600 kişilik askeri personel alımı yapılacak. Peki hangi sınıflar için Sahil Güvenlik Komutanlığı askeri personel alımı yapılıyor.

Topçu, Motorcu, İkmal (Aşçı), Kurbağa Adam, Serdüven, Şoför, Muhafız, Telsizci sınıfları için toplam 600 kişilik Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılır.

BAŞVURULAR

Sahil Güvenlik Komutanlığı 600 askeri personel alımı ilanına müracaatlar 31 Temmuz 2017 tarihine kadar yapılacak olup adayların başvurularını tamamlaması için aşağıda belirtilmiş olan linkler vasıtası ile müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

www.sahilguvenlik.gov.tr
RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim