Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Özel Kuvvetler Komutanlığı ihtiyaca göre aralıklarla subay ve astsubay alımları gerçekleştirmektedir. Bilindiği üzere artık subay ve astsubay öğrenci alımları Milli Savunma Üniversitesi kapsamında yapılmakta olup geçtiğimiz günlerde kamuoyuna ilan yayımlandı.

Milli Savunma Üniversitesi 2018 yılı öğrenci alımları hakkında bilgi verilmesi beklenirken sonunda müjdeli haber geldi ve hangi kuvvet komutanlığının kaç kişilik öğrenci alımı yapılacağı öğrenildi. Buna göre Milli Savunma Üniversitesi 2018 yılında 900 bordo bereli subay ve astsubay alımı yapıyor. Peki başvuru detaylar nelerdir?

ARANACAK ŞARTLAR

Milli Savunma Üniversitesi Özel Kuvvetler Komutanlığı Harp Okulu ve Astsubay Meslek Yüksek Okulu için toplam 900 öğrenci alımı yapacak. Peki aranacak şartlar nedir?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
En az lise mezunu olmak
Sicili temiz ya da belirli suçlardan fazla olmamak
Harp Okulları İçin 1998 ve sonrası doğumlu olmak
Astsubay MYO İçin 1997 ve sonrası doğumlu olmak
Boy - kilo orantılı olmak
Fiziğinde kusuru olmamak

BAŞVURULAR

Milli Savunma Üniversitesi Özel Kuvvetler Komutanlığı 300 bordo bereli subay ve 600 bordo bereli astsubay alımı yapıyor. Peki adaylar Özel Kuvvetler Komutanlığının 900 kişilik askeri öğrenci alımına başvuru detayları nedir? Başvurular 15 Şubat 2018 tarihine kadar yapılması gerekmekte olup aşağı bölümden detayları öğrenebilirsiniz.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim