Milli Savunma Bakanlığı 2017 yılı uzman erbaşlık temini kapsamında adaylara 2. aşama sonuçları duyuruldu. 10 ocak tarihinde başlayan seçim aşaması faaliyetleri iki grup halinde yapıldı. Seçim aşaması faaliyetlerinde hangi aşamalardan oluşacak?

KKK 2017 YILI UZMAN ERBAŞ TEMİNİ SONUÇLARI

MSB - Milli Savunma Bakanlığının uzman erbaş temini için gerçekleştirilen seçim aşaması faaliyetlerinde seçim aşamaları bir gün sürecek. Hafta sonları ise sınav yapılacak. Aşamalarda, kayıt kabul, fiziki şartların kontrolü, yazılı sına aşaması, fiziki test aşaması, mülakat sonrasında ise hastaneye sevk olacak. Adaylar aşamalarda fiziki test için spor kıyafetlerle gelmeleri gerekiyor. Ayrıca adaylar belgeleri ile birlikte gelmeleri gerekiyor. Asıl belgelerinin fotokopilerini yanlarında getirmeleri asıl belgelerini adaylarda kalacağı fotokopileri kullanılacağı ve teslim edileceği belirtildi. 

Ayrıca adayların eğitim düzeylerinde ilköğretim mezunları uzman onbaşı, ise mezunlar ise uzman çavuş olarak değerlendirmeye alınacak. Sına merkezine cep telefonu ile gelmek yasak olduğu belirtildi. 

İŞLEMLERİ İPTAL EDİLECEKLER

Adayların başvuru adımlarında başvuru şartlarının taşımakları tespit edildiğinde tüm işlemleri iptal edilecek. Yapılan duyuruda adayların teslim ettiği evrakların kontrolü yapıldığında eksik yada yanlış evrak tespit edildiğinde hangi aşamada olursa olsun tüm işlemlerini iptal edileceği uyarısı yapıldı.

Başvuru sonucunuzu görmek için
https://personeltemin.msb.gov.tr/02Sonuc/kkuzman2017/Sonuc.aspx

Başvuru Kılavuzuna ulaşmak için tıklayın
https://personeltemin.msb.gov.tr/02Sonuc/kkuzman2017/kkkuzman2017.pdf

Editör: TE Bilisim