Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde operasyon ile görev faaliyetlerini sürdürmekte olan Kara Kuvvetleri Komutanlığı açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için rütbeli askeri personel alımları gerçekleştirmekte ve ilanları kamuoyuna sunmaktadır.

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde DPB aracılığı ile yayımlanan ilan da 10 bin kişilik uzman çavuş, uzman onbaşı ve sözleşmeli er rütbeli askeri personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki alımlara adaylar başvurularını nasıl yapacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman çavuş, uzman onbaşı ve sözleşmeli er rütbeli askeri personel alımına başvuru yapmak için adayların öncelikle https://goo.gl/sdgxCU linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması gerekmektedir.

Adaylar yukarıda verilmiş olan linke girdiklerinde karşılarına başvuru ekranı açılacaktır. Buradan yeni başvuru seçeneğine basınız. Gelen ekrandan tüm bilgileri büyük harfler ile doldurun ve ileri diyin. Ardından aynı şekilde iletişim bilgileri, eğitim bilgileri, askerlik bilgileri, tercihler ve onay bölümünü doldurun daha sonra devam diyerek en son tüm başvurunuza onay veriniz. Onay vermenizin ardından başvurunuz sisteme otomatik olarak aktarılmış olacaktır.

Editör: TE Bilisim