Kara Kuvvetleri Komutanlığı açık askeri pozisyonları için hazırlamış olduğu ilanları kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda kamuoyuna duyurulan ilan ile en az ilköğretim mezunu olmak üzere toplam 24 bin askeri personel alımı yapılacağı belirtilmişti.

Buna göre Kara Kuvvetleri Komutanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 24 bin kişilik askeri personel alımı yapıyor. Peki hangi sınıflar için askeri personel alımı yapılıyor ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı askeri personel alımı detayları nedir.

ALIM YAPILAN SINIFLAR

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Bakanlığı 24 bin askeri personel alımı yapıyor. Peki hangi sınıflar için askeri personel alımı yapılıyor.

Uzman Erbaş - 11 Bin Personel
Sözleşmeli Erbaş - 13 Bin Personel

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
Sicili temi olmak
Yüzünde kusuru olmama
Sağlık problemi olmamak
Uzman Erbaş için en az lise mezunu olmak
Sözleşmeli Erbaş için en az ilköğretim mezunu olmak

Yukarıda Kara Kuvvetleri Komutanlığının 24 bin kişilik uzman erbaş alımı ilanına kimlerin başvuru yapabilecei belirtilmiştir. Peki başvurular nasıl yapılır.

BAŞVURULAR

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 24 bin kişilik askeri personel alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılır. Buna göre adayların aşağıda verilmiş olan linki takip ederek 1 Aralık 2017 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir. 1 Aralık 5017 tarihine kadar aralıklarla askeri personel alımları yapılacak olup toplam 24 bin kişilik alım yapılacaktır.

www.kkk.tsk.tr

ASKERİ İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim