Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Kara Kuvvetleri Komutanlığı profesyonel orduya geçiş sürecinde her sene on binlerce askeri personel alımı ilanları hazırlayarak ilanlarını kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurmaktadır.

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilana bakıldığında Kara Kuvvetleri Komutanlığının uzman çavuş, uzman onbaşı ve sözleşmeli er rütbeli askeri personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki alımlar hangi sınıflar için yapılacak, başvuru tarihleri ve detaylar nedir?

HANGİ SINIFLARA ALIM YAPILACAK?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı çok sayıda uzman onbaşı ve sözleşmeli er alımı yapacak. Peki hangi sınıflara alım yapılacak? Piyade, Tank, Muharebe, Ulaştırma, Topçu, Veteriner, Hava Savunma, İkmal, Sıhhiye, Bakım, İstihkam ve Sözleşmeli Er sınıfları için uzman çavuş alımı yapılacaktır. Peki ilan detayları nedir? nasıl başvuru yapılır?

ARANAN ŞARTLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı binlerce uzman onbaşı ve sözleşmeli er alımı yapacaktır. Peki ilan detayları nedir? Aşağı bölümde Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman çavuş alımına başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler hakkında bilgi verilmiştir. Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların http://www.msb.gov.tr linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir. Aşağı bölümden resmi bildiriyi bulabilir ve diğer detayları görebilirsiniz.

SÖZLEŞMELİ ER ALIMI İLANI BURADA
UZMAN ONBAŞI ALIMI İLANI BURADA

Editör: TE Bilisim