İçişleri Bakanlığı bünyesinde yer almakta olan Jandarma Genel Komutanlığı açık pozisyonlarına göre askeri personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Jandarma Genel Komutanlığı askeri ilanlar personel temin bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Jandarma Genel Komutanlığının resmi internet sitesinde yer alan personel temin bölümü aracılığı ile yapılan duyuru da 2017 - 7 uzman erbaş alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre uzman erbaş alımı yapılacak. Peki kimler başvuru yapabilecek ve detaylar nedir?

ARANACAK ŞARTLAR

Jandarma Genel Komutanlığı yayımladığı bildiri ile 2017 - 7 uzman erbaş alımı yapıyor. Peki alım ilanına kimler başvuru yapabilir aranan şartlar nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak.
En az lise ve dengi okul mezunu olmak veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olmak.
Askerlik hizmetini yapanlar için (29 Temmuz 2017 tarihine kadar bitirmiş olmak)
Askerlik hizmetini tamamlayanlar için terhis üzerinden 3 yıl geçmemiş olmak
25 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1992 tarihi ve sonrasında doğanlar).
En az 164 cm boyuna sahip olmak

BAŞVURULAR

Yukarı da yer almakta olan şartlar Jandarma Genel Komutanlığı tarafından aranmakatdır. Başvuru yapacak olan adayların Jandarma Genel Komutanlığının resmi internet sitesinde yer almakta olan personel temin bölümü aracılığı ile 30 Haziran 2017 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir. Başvuru ve detaylar için aşağıda ki linki takip ediniz.

https://app1.jandarma.tsk.tr/pts_aday/aday.aspx
TÜM ASKERİ İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim