Jandarma Genel Komutanlığı, Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesindeki yapış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan eksiklik için sözleşmeli oalrak uzman erbaş alımı yapacak. Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 30 Haziran 2017 tarihine kadar devm edecetir. Adaylar başvuru yapabilmeleri için Jandarma Genel Komutanlığının aradığı şartlara uygun olmak zorundadır. 

JANDARMA UZMAN ERBAŞ BAŞVURU İÇİN ARANAN NİTELİKLER:

Jandarma Genel Komutanlığı alım yapacağı Sözleşmeli Uzman Erbaş adaylarından, en az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, düzenlenmiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2017 tarihi itibari ile 25 yaşını doldurmamış olmak, Sözleşmeli erbaş ve erlerden en az üç yıl görev yapmış, müteakip sözleşme süreleri içerisinde ve müracaat yapılan yılın ocak ayının ilk günü itibarıyla yirmi dokuz yaşını bitirmemiş olmak, Müracat tarihinin ilk günü itibari ile terhisinin üzerinden 3 yıldan fazla zaman geçmemiş olmak, sevk edildikleri hastanede, Komando erbaş olu veya uzman erbaş olur kayıtlı sağlık raporu almak, en az 164cm boyunda olmak ve boy kilo ölçüm tablosuna göre vücut yapısı düzhün olmak, güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, askerlik hizmetini yapmış veya 29 Temmuz 2017 tarihine kadar terhis olabilecek olmak, Tutum ve davranışları ile yasadışı görüşleri benimsememiş, bu gibi faaliyetlerde bulunmamış veya bu gibi faaliyetlere karışmamış olmak şartları aranacaktır. 

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, 29 Mayıs 2017 tarihi itibari ile başlamış olan başvurular en geç 30 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular, www.jandarma.tsk.tr internet adresinden Personel/Öğrenci Alımı sayfasına girerek başvuru işlemleri sayfasına ulaşabileceklerdir. Beyana dayalı olarak yapılan ve sistem tarafından kabul edilen başvurular ön başvuru olarak kabul edilecektir. İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.