Jandarma Genel Komutanlığı personel temin bölümü aracılığı ile askeri personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilan ile Jandarma Özel Harekat ve Jandarma Emniyet Asayiş sınıfları için askeri personel alımı yapılacağı duyurulmuştu.

Alım ilanı Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanırken yine başvurular personel temin bölümü aracılığı ile kabul edilmeye başlandı. İlana adaylar başvuru yapabilmekte olup müracaatlar 21 Nisan 2017 tarihi itibari ile sona erecek ve adayların bu tarihe kadar kesin başvurularını yapması gerekmektedir.

ARANAN ŞARTLAR

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
En az lise mezunu olmak
Askerlik hizmetini tamamlamış ya da yapıyor olmak (20 Eylül 2017'ye kadar bitirmek)
25 yaşını bitirmemiş olmak (1 Ocak 1992 ve sonrası doğumlular)
Askerlik terhisi üzerinden 36 ay geçmemiş olmak
164 cm'den kısa olmamak
Vücut yapısında ya da her hangi bir yerinde kusuru olmamak
Sağlık sorunu bulunmamak
Sicili temiz olmak

BAŞVURULAR

Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Özel Harekat ve Jandarma Emniyet Asayiş sınıfları için askeri personel alımına adayların 21 Nisan 2017 tarihine kadar müracaat etmesi gerekmektedir. Başvurular aşağıda belirtilmiş olan link aracılığı ile yapılmakta olup yine adayların başvuruları büyük harfler ile yapması gerekmektedir. Aşağıda belirtilen linkten adaylar tüm askeri ilanları inceleyebilir.

https://app1.jandarma.tsk.tr/pts_aday/aday.aspx
TÜM ASKERİ PERSONEL İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ