İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Jandarma Genel Komutanlığı farklı sınıflar için ihtiyaçlarına göre askeri personel alımları gerçekleştirmektedir. İşin Olsa ekibimize gelen isteklerde genel olarak Jandarma Özel Harekat JÖH sınıfına yoğun rağbetin olduğu görülmektedir.

Jandarma Genel Komutanlığı çok sık alım yapmaktaydı fakat uzun süredir ilan yayımlanmıyor. Peki Jandarma Özel Harekat JÖH 2018 yılı alımları ne zaman yapılacak? JÖH alımı bekleyen adaylarımız için İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları açıklıyoruz.

JÖH ALIMLARI NE ZAMAN?

İçişler Bakanlığı yada Jandarma Genel Komutanlığından Jandarma Özel Harekat JÖH alımının ne zaman yapılacağına dair henüz bir bilgi yok. Buna göre ilanlarda yeni bir değişiklik yapılabilir. Bilindiği üzere alımlar hem asayiş hem JÖH yani komando sınıfı için yapılmaktaydı. Fakat pek çok aday JÖH ilanını beklediği için bundan sonraki alımlar İçişleri Bakanlığı talimatı ile asayiş ve JÖH alımları değiştirilebilir.

Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Özel Harekat JÖH alımlarında ek bir bilgi vermediği için adaylar alım ilanının JÖH olup olmadığını ancak bildiriyi okuduktan sonra öğrenebilmekteydi bu sebepten dolayı yeni ilanlar asayiş, JÖH ve lojistik olmak üzere üç farklı sınıfta yapılabilir. Bu gibi sebeplerden dolayı Jandarma Genel Komutanlığının halen JÖH alımı ilanını kamuoyuna duyurmadığı tahmin edilmekte olup bizlerde www.isinolsa.com ekibi olarak tüm ilanları siz değerli okurlarımız için takip ediyoruz. İlanlar yayımlandığında sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin