Jandarma Genel Komutanlığı 2016 Aralık ayının ortasında yapmış olduğu duyurusunda Sözleşmeli olarak Sıhhiyeci uzman erbaş alımı yapıyordu. Ancak yapılan duyuruya göre alımlar en geç 09 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecektir. Başvuruda bulunacak olan adaylar için süre daraldı ve bir an önce başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru şartlarına uygun olan her aday başvurusunu gerçekleştirebilir. Başvurusu onaylanan adaylar kadroya girmeden önce Yazılı ve Seçme sınavına katılarak bu sınavlarda da başarılı olan adaylar kadroya alınacaktır. Sınav 16 Ocak 2017 tarihinden sonra başlayacaktır. Ayrıca Jandarma Genel Komutanlığı 2016 yılı 4. Dönem kapsamında alacak olduğu Sıhhiyeci Sözleşmeli Uzman Erbaş adaylar, Sağlık Meslek Lisesi Okulu Acil Tıp Teknisyenliği bölmü mezunu olmaları şartlarttır. Bunun dışında adaylardan aranan şartlar şöyledir;

Ayrıca adaylarn başvurularını gerçekleştirebilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmaları,, 25 yaşını bitirmemiş olmak, Sözleşmeli erbaş ve erlerden) en az üç yıl görev yapmış, müteakip sözleşme süreleri içerisinde ve müracaat yapılan yılın ocak ayının ilk günü itibarıyla yirmi dokuz yaşını bitirmemiş olmak, en az 164cm olmak ve boy ve kilo tablosundi ölçülere uygun olmak, güvenlik soruşturmasında olmulu sonuç vermek, Askerlik hizmetini yapmış veya 16 Haziran 2017 tarihine kadar ertlenmiş olmak şartları ve bunlar dışında bazu şartlara uygun olan adaylar ancak başvurularını gerçekleştirebilirler. Diğer bilgilere Buraya Tıklayarak ulaşabiliriniz. Açılacak sekmeden ilanın tam metnine ulaşacaksınız. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 09 Ocak 2016 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir. Başvurular,  www.jandarma.tsk.tr  internet adresinden Personel/Öğrenci Alımı sayfasına girerek baĢvuru iĢlemleri sayfasına ulaĢabileceklerdir. Beyana dayalı olarak yapılan ve sistem tarafından kabul edilen baĢvurular ön baĢvuru olarak kabul edilecektir.
Editör: TE Bilisim