Jandarma Genel Komutanlığı resmi internet sitesinde yer almakta olan personel temin bölümü aracılığı ile askeri personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Uzman erbaş alımları gerçekleştirmekte olan Jandarma Genel Komutanlığı yine subay pozisyonu için de personel alımı gerçekleştirmektedir.

Jandarma Genel Komutanlığının remsi internet sitesinde yer almakta olan personel temin bölümünden geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilan ile kadın ve erkek olmak üzere toplam 370 kişilik subay alımı yapılacağını belirtild. Müracaatlar halen sürmeye devam ediyor ve adaylar subay alımına başvuru yapabilir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

Jandarma Genel Komutanlığı personel temin bölümü aracılığı ile yayımlanan ilanlar ile 370 subay alımı yapacağını duyurdu. Peki subay alımına kimler başvuru yapabilir. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
En az dört yıllık lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen, yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş veya kesin kayıt tarihine kadar mezun olabilecek durumda olmak.
Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle yirmi yedi yaşını(Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1990 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir.),  lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için otuz iki yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1985 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir.), bitirmemiş olmak.
Adayların yukarıda belirtilen şartlara sahip olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR

Jandarma Genel Komutanlığı jandarma, istikam ve muharebe sınıfları için kadın, erkek olmak üzere 370 subay alımı yapacak. Başvurular aşağıda ki linkten 18 Nisan 2017 tarihine kadar sürecektir.

https://app1.jandarma.tsk.tr/pts_aday/aday.aspx

SUBAY MAAŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ (RÜTBELERE GÖRE)
Editör: TE Bilisim