Jandarma Genel Komutanlığı resmi sitesinde yer almakta olan personel temin bölümü aracılığı ile askeri ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Yayımlanan ilanlar incelendiğinde 2 bin 650 kişilik astsubay alımının yapıldığı görülmektedir.

2 bin 650 kişilik astsubay alımı ilanı Jandarma Genel Komutanlığı resmi internet sitesinde yer alan personel temin bölümü aracılığı ile duyuruldu. Adaylar başvurularına devam etmekte olup hem kadın hemde erkek astsubay alımları yapılmaktadır. Peki kimler müracaat edebilir ve detaylar nelerdir?

HANGİ SINIFLARA ALINIYOR

Jandarma Genel Komutanlığı kadın ve erkek 2 bin 650 astsubay alımı yapıyor. Peki alınacak olan astsubaylar hangi sınıflarda görev yapacak.

Jandarma,
U/H Teknisyeni,
İstihkam,
Muhabere,
İkmal,
Bakım,
Personel ve Maliye
Bando
Yukarıda belirtilmiş olan sınıflar için askeri personel aımı yapılıyor.

KİMLER BAŞVURABİLİR

Fakülte, yüksekokul veya meslek yüksekokulu veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen, yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş veya 05 Eylül 2017 tarihine kadar mezun olabilecek durumda olmak.
Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle yirmi yedi yaşını(Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1990 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir.),  lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar içinotuz iki yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1985 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir.), bitirmemiş olmak.
www.jandarma.tsk.tr internet adresinde yayımlanan Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzunda düzenlenmiş olan 'Sözleşmeli Astsubay adaylarında aranacak nitelikleri taşımak

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan niteliklere sahip olan adaylar astsubay alımı ilanına başvuru yapabilir. Adayların müracaatlarını aşağıda ki link aracılığı ile 28 Nisan 2017 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir.

https://app1.jandarma.tsk.tr/pts_aday/aday.aspx
ASTSUBAY MAAŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim