10 Mart 2018 tarihinde yayımlanan ilana göre Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine farklı alanlarda Muvazzaf Subay alımı yapacağını belirtmişti. Başvurular 10 Mart 2018 tarihinde başlamıştı ve artık başvurularda süreç sona ermektedir. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup haberimizin devamından duyuru hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. 

İLANIN DETAYLARI:

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı yayımlamış olduğu ilana göre farklı kadro ve sınıflarda Muvazzaf Subay alımı yapacağını belirtti. Başvuru yapacak adaylar mutlaka başvuru niteliklerini taşımak zorundadırlar. Buna göre DKK yetiştirilmek üzere Deniz Sınıfı Pilot Subayı ve Çeşitli branşlarda Mühendis ve Öğretmen sınıfılarında Subay ve Muvazzaf Deniz Sınıfı ( Güverte ve Makine ) sınıfında Muvazzaf subay alımı yapacak.

Buna göre Pilot SInıfında olan Muvazzaf Subay pozisyonu için Pilot branşında alım yapılacak. Deniz SInıfı Subay alımları için Güverte Makine branşından alım yapılacaktır.

Mühendis Sınıfındaki Subay kadroları ise, Harita, Makine, Endüstri, Uçak bakım, Oşignografi, Elektronik, Bilgisayar, gemi inşaa sınıflarında ve Öğretmen kadrosu için ise Eğitim Bilimleri ve Uluslararsı İlişkiler branşında alım yapılacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına yayın tarihi olan 10 Mart 2018 tarihinde başlamışlardı. Buna göre duyuruda da belirtildiği üzere adaylar başvurularını en geç 28 Mart 2018 tarihine kadar saat 23:59 a kadar yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular elektronik ortamda sadece Milli Savunma Bakanlığı resmi internet sayfası olan www.msb.gov.tr adresi üzerinden başvuru formunu doldurarak başvuru yapmaları şarttır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Muvazzaf Subay Alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türk Silahlı kuvvetlerinden her ne sebeple olursa olsun çıkartılmamış olmak, T.C. Vatandaşı olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Sağlık açısından hakkında Subay olamaz raporu olmamak, Lisans seviyesinde eğitim görmüş olanlar için 27 Lisans üstü eğitim almış olan adaylar için ise 32 yaşından büyük olmamaları gerekmektedir.

Ayrıca adaylardan Eğitim ve KPSS şartıda aranmakta lup, Bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden branşına göre farklı puan olmak kaydı ile puan almış olmaları ve alımı yapılacak ilgili branşlardan en az dört yıllık lisans eğitim almış olmaları şarttır. Ayrıca Erkek ve Kadın adaylarda başvuru yapabiliyor. Mühendis ve Öğretmen kadrolarına erkek ve bayan adaylar başvuru yapabilecek. Diğer sınıf subaylarına başvuru yapacak adaylar sadece Erkek adaylar olmak zorundadırlar.

Aşağıdaki bağlantılar sayesinde ilanları inceleebilir ve başvuru bağlantısından başvuru yapabilirsiniz. 

Muvazzaf Deniz Sınıfı ( Güverte ve Makine )

Yetiştirilmek üzere Deniz Sınıfı Pilot Subayı

Çeşitli Branşlarda Mühendis ve Öğretmen

Başvuru Bağlantısı: https://goo.gl/ocBRx8

Editör: TE Bilisim