Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görevlerini devam ettirmekte olan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı profesyonel orduya geçiş sürecinde çok sayıda kamuoyuna rütbeli askeri personel alımı ilanları yayımlamaya başladı.

Buna göre geçtiğimiz günlerde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından kamuoyuna yeni bir ilan daha yayımladı ve farklı sınıflarda görev yapmak üzere binlerce kişilik subay rütbeli askeri personel alımı yapacağı belirtildi. Peki alımlar hangi sınıflar için yapılacak ve askeri personel alımına ilişkin detaylar nedir?

ALIM YAPILACAK SINIFLAR NELERDİR?

Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görevlerini devam ettirmekte olan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı farklı sınıflar için alım yapacak olup alım ilanları deniz sınıfı (güverte ve makine), yetiştirilmek üzere pilot, mühendis ve öğretmen sınıfı rütbeli askeri personel alımı yapılacak olup başvurular için detaylar aşağı bölüme eklenmiştir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görevlerini devam ettirmekte olan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı çok sayıda subay rütbeli askeri personel alımı yapacak olup adayların üniversitelerin dört yıllık lisans mezunu olması, Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve 60 ile üzeri puan almış olması, sicili uygun olması, silah taşımaya engeli olmaması, fiziğinde kusuru olmaması, sağlığı iş yapmaya yatkın olması şartları aranmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı binlerce kişilik subay alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak? Buna göre müracaatlar 28 Mart 2018 tarihine kadar Milli Savunma Bakanlığının sitesi yani www.msb.gov.tr'de bulunan başvuru linki aracılığı ile gerçekleştirilecektir. Yeni gelişmeler oldukça www.isinolsa.com sitemiz aracılığı ile sizlere bilgi vereceğiz.

Deniz Sınıfı (Güverte ve Makine) İlanı

Pilot Adayı İlanı

Mühendis ve Öğretmen İlanı

Editör: TE Bilisim