Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak için Dış Kaynaktan Deniz Sınıfı Muvazzaf Subay temini yapacağını belirtmişti. Bu yönde başvuru kıavuzu yayımlayan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı için başvurular 23 Temmuz 2018 tarihinde başlamış tı ve artık başvurularda son güne gelindi. İşte detaylar:

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı alımını yapacağı Subay adaylarından, Erkek olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2018 Ocak ayı itibari ile Lisans mezunları için 27 yaşından ve lisans üstü eğitim almış olanlar için ise 32 yaşından büyük olmamak, 2017 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Her ne sebeple olursa olsun askeri okullardan bağlantısı kesilmemiş olmak, Hakkında yedek subay olamaz kararı almamış olmak, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından belirtilen sağlık şartlarını taşımak, Daha önce Türk Silahlı Kuvvetlerinde subay, astsubay, askeri öğrenci, uzman jandarma, uzman erbaş ve sözleşmeli er olarak görevliyken çıkarılmamış olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte 23 Temmuz 2018 tarihinde başladılar. Bu güne kadar başvurularına devam eden adaylar için artık son güne gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamalamamış olan adaylar başvurularını en geç 10 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular son başvuru günü en geç 23:59 a kadar https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak çevrimiçi (online) olarak yapacaklardır. Şahsen, posta ile, dilekçe ile veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve başvuru kılavuzuna ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim