Ağustos ayı içerisinde adaylar Kara Kuvvetleri Komutanlığıyla birlikte Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine yapılacak olan alımlar için yayımlanmış olan askeri personel alım ilanlarına başvuru yaparak Kara veya Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine katılabilmektedir. Bu kapsam da oluşturulan başvuru alım ilanlarında yer bulacağınız açık pozisyonlar ve ilanlar ile başvuruları sizlere aktaracağız.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Subay Alımı

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından düzenlenen başvuru alımı ilanlarında Devlet Personel Başkanlığı’nın kendi sitesinden yayınlandığı bir ilan ile Denizi Sınıfı Muvazzaf Subay alımı yapacağını açıklamıştı. Komutanlar tarafından yayımlanan açıklamayla ilgili askeri personel başvuru sırasında bazı özelliklere bakılacağı ve adaylarının KPSS ve Eğitim Şartı talep edilmektedir. Üniversitelerin ilgili birimlerinin mezun adaylara başvuru yapabileceği ve Muvazzaf Subay alım ilanına göre de KPSS’den en az 60 alan adaylar bu ilana başvuru da bulunabileceklerdir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Başvuru İlanları

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve DPB siteleri üzerinden yayımlanan başvuru alımıyla ilgili personel alım ilanı 3 farklı pozisyon da devam edeceğini açıklamıştı. İlanın içeriğine göre Sözleşmeli Er, Uzman Çavuş ve Uzman Onbaşı alımı olacağını ve Kara Kuvvetleri Komutanlığıyla ilgilenen adayların KPSS şartı kabul etmediğini açıkladı. İlana başvurmaları için en az İlkokul seviyesinde mezun adaylar başvuruda bulunabilmektedir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim