Milli Savunma Bakanlığı Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde alınması planlanan Subay ve Astsubay alım başvurularına dair ÖSYM tarafından başvuru merkezleri duyuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan duyuru ile birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kuvvet komutanlıkları bünyelerine toplam 9753 Subay ve Astsubay alımı yapılacağı açıklandı. Milli Savunma üniversite kapsamında gerçekleşecek olan 9750 Subay ve Astsubay alımları için söz konusu başvuruları ise ÖSYM nin resmi internet sayfası üzerinden aday işlemleri sistemine girilerek yapılacak.

Bu ilanlara başvuruda bulunacak olan adaylar ÖSYM aday işlemleri sistemlerine girerek T.C  Kimlik ve şifreleri ile  işlemlerini yapabilecekler.

 BAŞVURU MERKEZİ İÇİN TIKLAYIN

9 bin 753 Subay ve Astsubay alımı hakkında Türk Silahlı Kuvvetleri başvuru kılavuzunu ÖSYM’nin  resmi internet sayfası aracılığı ile adaylara duyurdu. Kılavuza göre başvurular 9 ocak 2018 tarihinde başlayacak ve 15 şubat 2018 tarihine kadar sürecek. ÖSYM'nin resmi yapmış olduğu duyuru ile birlikte açıklanan başvuru merkezleri illere göre belirtildi. Başvuru merkezlerine sizler için aşağıdaki tabloda bulabileceksiniz.