Bu sene eğitim faaliyetlerine başlayan Milli Savunma Üniversitesi bilindiği üzere bünyelerinde ki üç farklı Harp Okulu ve dört farklı Astsubay Meslek Yüksek Okulunda yetiştirilmek üzere lise mezunu askeri öğrenci alımı yapıyor.

Milli Savunma Üniversitesi tarafından yapılan açıklama ile Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksek Okulu için lise mezunu 5 bin subay alımı yapılacağı duyurulmuştu. Başvurular geçtiğimiz hafta başladı ve adayların 25 Mayıs 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

ASTSUBAY MYO BÖLÜMLERİ

Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde dört farklı Astsubay Meslek Yüksek Okulu bölümü bulunmaktadır. Peki bu bölümler hangileridir?
Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu
Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu
Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu
Bando

HARP OKULU BÖLÜMLERİ

Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde üç farklı Harp Okulu olduğu belirtilmektedir. Peki bu bölümler hangileridir?
Hava Harp Okulu
Deniz Harp Okulu
Kara Harp Okulu
Yukarıda Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde ki Astsubay Meslek Yüksek Okulları ve Harp Okulları bölümleri verilmiştir. Adaylar istediği bölüm için YGS'den almış olduğu puan doğrultusunda müracaatlarını gerçekleştirebilir.

BAŞVURULAR

Başvurular aşağıda ki link aracılığı ile 25 Mayıs 2017 tarihine kadar yapılmakta olup adayların aşağıda ki link aracılığı ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://pertem.kkk.tsk.tr/tanitim/
Astsubay Maaşı Ne Kadar? 2017 Yılı Kıdemlere Göre Astsubay Maaşı
Subay Maaşları 2017! Rütbelere Göre Subay Maaşları
Editör: TE Bilisim