DKK Uzman Tabip, Pratisyen Tabip ve Diş Tabibi Muvazzaf Subay Alacak
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 02 Eylül 2015 tarihli yapmış olduğu duyuruya göre bünyesine Uzman Tabip, Pratisyen Tabip ve Diş Tabibi Muvazzaf Subay Alacak. Alınacak olan Uzman Tabipler ve Diş Tabibi Bay/ Bayan, Pratisyen Tabip ile sadece Bay alınacaktır. Uzman Tabip branşları, İç Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları,, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Beyin ve Sinir Cerrahisi, KBB, Psikiyatri – Çocuk Psikiyatrisi, Üroloji, Ortopedi ve Travmatoloji olmak üzere farklı branşlarda alınacaktır. 
GENEL ŞARTLAR:
- T.C. Vatandaşı olmak,
- Kamu Haklarını kullanıyor olmak,
- Askeri Okullardan ve Türk Silahlı Kuvvetlerinden ilişkisi kesilmemiş olan,
- Öğrenimi yurt dışında bitirmiş olan adaylardan yurt içi denliği alınmış olan,
- Alım yapılacak olan branşta, yapılacak sınavdan yeterli puan almak,
- Öğrenimini kendi adına yapmış olmak veya herhangi bir kurum veya kuruluşa karşı hizmet veya tazminat yükümlülüğü bulunmamak, (Askerlik yükümlülüğüne ilişkin hükümler saklıdır.) (Kredi yurtlar kurumundan alınan öğrenim kredileri hariç)
- Uzman Tabipler için henüz 35 yaşını doldurmamış olmak,
- Pratisyen tabip ve Diş Tabibi pozisyonları için ise henüz 32 yaşını Doldurmamış olmak,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, Başvurularını 02 Eylül 2015 tarihinde başlayıp, 27 Eylül 2015 saat 23:59 a kadar,  http://personeltemin.dzkk.tsk.tr linkinden “2015 yılı 2. Dönem Muvazzaf Subay Tabip Alımı” başlığı adı altında gerçekleştirmeleri gerekmektedir.
İlanı tam metni için Buraya Tıklayınız. 
Ayrıca ilanın tam metninde ayrıntılı genel koşullara, başvuru bilgilerine, sınav bilgilerine ve diğer önemli bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi edinebilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim